ELAZIĞ (AYIŞIĞI) Elazığ’da faaliyet gösteren Yöntemim Okulları Genel Müdürü Erol Şahin, Medilines Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede iki kurum arasında yürütülebilecek ortak projeler ve iş birliği alanları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda, eğitim ve sağlık alanında topluma katkı sağlayacak çalışmalar ele alınırken, özellikle öğrenci sağlığı, bilinçlendirme seminerleri ve sosyal sorumluluk projeleri ön plana çıktı.
Görüşmede konuşan Yöntemim Okulları Genel Müdürü Erol Şahin, Medilines Hastanesi’nin Elazığ’ın sağlık sektörüne yeni bir soluk kazandırdığını ifade etti. Şahin, “Sağlık sektörüne getirdiğiniz yeni anlayış bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Çalışmalarınızı takdirle karşılıyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. İnşallah şehrimiz ve ülkemiz için nice güzel hizmetlere vesile olursunuz.” dedi.
Medilines Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök ise Elazığ’ın güçlü bir eğitim altyapısına sahip olduğunu belirterek, Yöntemim Okulları’nın bu alanda önemli katkılar sunduğunu söyledi. Siğergök, “Elazığ’da gerçekten güzel bir eğitim altyapısı var. Yöntemim Okulları bunun önemli bir parçasını oluşturuyor. Biz de Medilines olarak 2019’dan bu yana sağlık sektöründe önemli bir konuma geldik. Eğitim ve sağlık alanında birbirimizi desteklemek, topluma katkı sunmak adına değerli bir iş birliği olacaktır.” ifadelerini kullandı.
Görüşmenin, iki kurum arasında ilerleyen dönemde ortak sosyal sorumluluk projeleriyle devam etmesi planlanıyor.