Tarih: 20.09.2024 18:00

Vali Hatipoğlu’ndan TRoket Takımı’na Tam Destek!

Facebook Twitter Linked-in

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi İnovasyon Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren TRoket Takımı'nı, 2024 Teknofest’te elde ettikleri büyük başarıdan dolayı tebrik etti. Vali Hatipoğlu, dört yıldır başarılamayan zorlu iki yönlü motorlu roket atışını ilk kez başarıyla gerçekleştirerek birinci olan TRoket Takımı'nın Elazığ’ın gururu olduğunu vurguladı.

Vali Hatipoğlu, TRoket Takımı'nı Elazığ OSB İnovasyon Merkezi’nde ziyaret ederek, gençlerin başarı hikayelerini dinleme fırsatı buldu. “Bu başarı, Elazığ’ın gençliğinin potansiyelini ve azmini göstermektedir” diyen Hatipoğlu, gençlerin 2-6 Ekim tarihlerinde Adana'da düzenlenecek törenlerde ödüllerini Cumhurbaşkanımızın elinden alacak olmalarının heyecan verici olduğunu ifade etti.

Vali Hatipoğlu, “Bu büyük başarıyı elde eden Elazığ Gençlik Merkezi TRoket Takımını ve tüm ekibi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diyerek, gençlerin gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti. Bu ziyaret, Elazığ’ın bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine duyulan inancın bir göstergesi olarak öne çıktı.

Resim



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —