Elazığ’da, Valilik binasında düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’na Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu başkanlık etti. Toplantıya 8. Kolordu ve Garnizon Komutanı Vekili Topçu Albay Mehmet Cenğiz, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda, Elazığ’daki mevcut güvenlik durumu ve asayişle ilgili yürütülen çalışmalar kapsamlı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, uygulamaya konulacak yeni kararlar ve stratejiler üzerinde durularak, kentteki güvenlik önlemlerinin daha etkin hale getirilmesi amaçlandı.
Vali Hatipoğlu, toplantıdaki konuşmasında, Elazığ’ın güvenliğini sağlamak ve asayişi güçlendirmek için yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı. Güvenlik güçlerinin koordinasyonunu artırarak, toplumun huzurunu sağlamaya yönelik stratejik adımların belirlenmesi gerektiğini ifade etti.
Toplantının ardından yapılan açıklamada, güvenlik ve asayiş alanında alınan yeni kararların ve uygulama planlarının, Elazığ’daki tüm paydaşlarla iş birliği içinde hayata geçirileceği belirtildi.
