Vali Hatipoğlu, Zafran’daki TOKİ-AFAD Konut Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 2. Etap TOKİ-AFAD konut projelerinde yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Zafran'da incelemelerde bulundu. Vali, projelerin hızla ilerlediğini ve halk için önemli bir adım olduğunu vurguladı

GÜNDEM 26.07.2024 16:00:00 0
Vali Hatipoğlu, Zafran’daki TOKİ-AFAD Konut Alanlarında İncelemelerde Bulundu
Haberi Sesli Oku

 Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Zafran’da inşa edilecek olan 2. Etap TOKİ-AFAD konut alanlarında incelemelerde bulundu. Hatipoğlu, proje alanındaki çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hikmet Şişecioğlu ve AFAD İl Müdürü Cafer Giyik.

İncelemeler, 27 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Elazığ’ın Zafran bölgesindeki 2. Etap TOKİ-AFAD konut projelerinin yapıldığı alanlarda yapıldı.

Vali Hatipoğlu ve beraberindeki yetkililer, konut alanlarındaki inşaat çalışmalarını yerinde gözlemleyerek, ilerleme hakkında bilgi aldılar. İncelemelerin ardından Vali Hatipoğlu, projelerin bölge halkı için önemini vurgulayarak çalışmaların hızla devam edeceğini ve projenin Elazığ için büyük bir katkı sağladığını belirtti.

TOKİ-AFAD konut projeleri, bölgedeki konut ihtiyacını karşılamak ve afet sonrası yeniden yapılandırma sürecini hızlandırmak amacıyla yürütülüyor. Vali Hatipoğlu, bu projelerin Elazığ’ın sosyal ve ekonomik yapısına katkıda bulunacağını ifade etti.