Tarih: 26.08.2024 19:59

Vali Hatipoğlu ve Eşi, Gazi Huzur Evi'nde Yaşlılarımızla Sıcak ve Unutulmaz Bir Buluşma Gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu, toplumun kıymetli büyüklerine yönelik sıcak ve anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazi Huzur Evi’ni ziyaret eden Vali ve eşi, burada yaşayan yaşlılarımızla samimi bir hasbihal etti, onların hayat hikayelerini dinleyerek, yüzlerini güldürdü.

Ziyaret sırasında, yaşlılarımızın geçmişteki anılarına dair sohbetler gerçekleştirildi ve onlara değerli hissettiren anlar yaşatıldı. Vali Hatipoğlu, yaşlılarımızın tecrübelerinden yararlanmanın ve onlara saygı göstermenin önemine vurgu yaptı. Ayfer Hatipoğlu ise, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını ve isteklerini dinleyerek, onların moral bulmalarına katkı sağladı.

Bu duygusal buluşma, Gazi Huzur Evi sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Vali Hatipoğlu ve eşi, ziyaretin ardından yaşlılarımızla birlikte çay içerek, onların sıcak ilgisinden ve dostluğundan keyif aldılar. Ziyaret, yaşlılarımıza olan saygıyı ve toplumsal bağları güçlendirme yönündeki önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Vali Hatipoğlu’nun ve eşinin bu samimi davranışları, toplumda yaşlılara olan saygının ve sevginin pekiştirilmesine yönelik güzel bir örnek teşkil ediyor.

Resim
Image
Resim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —