Vali Hatipoğlu: 1.123 Konut Bu Yıl Teslim Edilecek!

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Palu’da incelemelerde bulundu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Hatipoğlu, bu yıl içinde 1.123 konutun hak sahiplerine teslim edileceğini müjdeledi!

GÜNDEM 23.08.2024 18:40:00 0
Vali Hatipoğlu: 1.123 Konut Bu Yıl Teslim Edilecek!
Haberi Sesli Oku

Elazığ’ın vizyoner Valisi Numan Hatipoğlu, Palu ilçesine yaptığı ziyaretlerde vatandaşlara umut ve güven verdi. Şehrin geleceğine yön veren önemli projelerin hayata geçirilmesinde öncü rol üstlenen Hatipoğlu, bu kez Palu’da tamamlanmak üzere olan büyük projeleri yerinde inceledi.

İlk durağı Palu Kaymakamlığı olan Vali Hatipoğlu, Kaymakam Hulusi Teke’den ilçede yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. İlçedeki yatırımların hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Hatipoğlu, vatandaşların sorunlarına ve taleplerine çözüm üretmek amacıyla esnafla buluştu.

Muhtarlar Toplantısında Büyük Adımlar

Vali Hatipoğlu, Palu Belediye Başkanı Muhammet Septioğlu ve Kaymakam Hulusi Teke’nin yanı sıra kurum müdürleri, ilçe ve köy muhtarları ile de bir araya geldi. Gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı’nda köylerin ve ilçenin sorunları masaya yatırıldı, çözüm odaklı projelerin detayları konuşuldu. Hatipoğlu’nun etkili liderliği ve hızlı karar alma becerisi, bu toplantıda bir kez daha kendini gösterdi.

Eğitime Yatırım: Cimşidbey Mesleki Teknik Anadolu Lisesi İnşaatı

Vali Hatipoğlu’nun bir diğer önemli durağı, yapımı devam eden Cimşidbey Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oldu. Hatipoğlu, okul inşaatını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı ve eğitime verilen önemin altını çizdi. “Geleceğimizi inşa ediyoruz, gençlerimize güveniyoruz,” diyen Vali Hatipoğlu, eğitime yapılan her yatırımın Türkiye’nin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunun altını çizdi.

1.123 Konut Bu Yıl Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

Vali Numan Hatipoğlu, Esentepe Mahallesinde yapımı tamamlanan 222 konutun yanı sıra yapımı süren 901 TOKİ ve AFAD konutlarında da incelemelerde bulundu. Hatipoğlu, bu yıl içerisinde toplamda 1.123 konutun tamamlanarak hak sahibi vatandaşlara teslim edileceğini müjdeledi.

Şehrin kalkınması adına adeta seferber olan Vali Hatipoğlu, bu ziyaretlerle halkın gönlünde bir kez daha taht kurdu. Vatandaşlar, Hatipoğlu’nun çalışkanlığı ve kararlılığı sayesinde Palu’da büyük bir değişim yaşanacağını dile getirdi.