Türk Kadınlar Konseyi'nde Bayrak Değişimi: Yeni Başkan Prof. Dr. Sema Temizer Ozan Oldu

Ankara'da gerçekleştirilen Türk Kadınlar Konseyi'nin 27. Olağan Genel Kurulu, heyecanlı bir seçim sürecine sahne oldu. Türkiye'nin dört bir yanından gelen üyelerin katılımıyla BEST Otel'de kurulda, yeni yönetim belirlendi.

GÜNDEM 7.06.2024 14:33:00 0
Türk Kadınlar Konseyi

Görev süresini tamamlayan ve 35 yıldır TKKD özverili çalışmalarıyla tanınan Fatoş İnal'a yaptığı hizmetler için teşekkür eden Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, kendisine sağlıklı ve huzurlu günler diledi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı için yapılan seçimde TKKD Elazığ Şubesi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan ile Merkez TKKD üyesi Prof. Dr. Zehra Odyakmaz yarıştı. Oylama sonucunda Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, TKKD Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Yeni başkan Temizer Ozan, yaptığı konuşmada, "TKKD Genel Başkanı olarak yeni bir dönemin başladığını, şubelerimizle uyumlu çalışarak konseyimizin daha nice başarılara imza atmasını, şahsım ve ekibimi tercih eden ve bizlere bu görevi layık gören tüm TKKD üyelerine saygı, sevgi, birliktelik ve başarının hüküm süreceği yeni bir dönem için hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Yolumuz açık olsun,

1959 yılında kurulan Türk Kadınlar Konseyi Derneği, Türk kadınlarının maddi ve manevi gelişimine katkı sağlama amacı güden, uluslararası ilişkilerde de aktif rol oynayan bir kuruluştur. İnsan hakları, kadın-erkek eşitliği ve kadınlara yönelik ayrımcılığın ortadan kaldırılması gibi konularda çalışmalar yapan dernek, 64 yıldır Uluslararası Kadınlar Konseyi'nin (ICw) üyesi olarak kadın haklarına dair kültürel gelişimlerde bulunuyor." dedi.

 

Türk Kadınlar Konseyi'nde Bayrak Değişimi: Prof.Dr.Sema Temizer Ozan Yeni Başkan Oldu

Türk Kadınlar Konseyi'nde Bayrak Değişimi: Prof.Dr.Sema Temizer Ozan Yeni Başkan Oldu

Türk Kadınlar Konseyi'nde Bayrak Değişimi: Prof.Dr.Sema Temizer Ozan Yeni Başkan Oldu