Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği’nde Güner Şen Güven Tazeledi
Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği’nin genel kurul toplantısında Başkan Güner Şen yeniden seçildi. Yeni projelerle bölgenin gastronomisi için çalışmalar hızlanacak.
Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu’na bağlı Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği, genel kurul toplantısını başarıyla gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Güner Şen, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.
Genel kurulda konuşma yapan Güner Şen, Trakya gastronomisinin kalkınması için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Şen, “Trakya mutfağını hak ettiği yere taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yeni projelerle bölgenin gastronomisine büyük katkılar sunmayı hedefliyoruz,” dedi.
Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu, yeni genel kurulun federasyona, Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği’ne ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken, Güner Şen ve ekibine yeni dönemde başarılar temennisinde bulundu. Trakya bölgesinin gastronomi sahasında daha büyük atılımlar yapması için önemli adımların atılması bekleniyor.
ASIL ÜYELER : YEDEK ÜYELER :
1-GÜNER ŞEN 1-ORHAN KARAAĞAÇLI
2-BURAK ÖZCAN 2-SELMA BEKLENİÇ
3-GÜLAY KAYAN 3-GÖKHAN ER
4-ESRA İÇTEN 4-MUSTAFA VEİS
5-EFE YILMAZ 5-MURAT KOÇ
DENETLEME KURULU
ASIL ÜYELER YEDEK ÜYELER
1-SİNEM AKMAN 1-NEZAHAT ŞEN
2-ERDAL BAKİ 2-HÜSEYİN YAZICI
3-ERDİ ÖZSOY 3-SİNAN GÜNDÜZ
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
