TKDK Başkanı Ahmet Antalyalı ile Mehmet Yaşar Demirel, Elazığ İçin Kritik Toplantı Yaptı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ile birlikte bölgedeki projeleri değerlendirerek hibe desteklerini görüştü.

EKONOMİ 25.09.2024 15:57:00 0
TKDK Başkanı Ahmet Antalyalı ile Mehmet Yaşar Demirel, Elazığ İçin Kritik Toplantı Yaptı
Haberi Sesli Oku

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Yaşar Demirel’i ziyaret etti. Ziyarette, TKDK Muhasebe Koordinatörü İlhan Çalışkan ve Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz da yer aldı.

OSB Müdürü Mehmet Yaşar Demirel, ziyarette yaptığı açıklamada, “Öncelikle OSB’de gerçekleşen 80 milyon hibe tutarlı 62 proje için TKDK Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı’ya teşekkür ediyorum. TKDK, Organize Sanayi Bölgemizin bulunduğu alanı kırsal alan dışına çıkardı. Bunun düzeltilerek tekrar kırsal alana dahil edilmesi gerekiyor. Yatırımlara destek olma konusunun TKDK tarafından hayata geçirilmesi çok önemlidir ve OSB olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Dr. Ahmet Antalyalı ise bu konuyu Brüksel’de yapılacak toplantıda gündeme getireceğini belirterek, çözüm yolları arayacaklarını ifade etti. Ziyaret, Elazığ'daki tarım ve kırsal kalkınma projelerinin geliştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.