Sivrice’de Kapalı Köy Okulları Tek Tek Ziyaret Ediliyor
İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Cengiz başkanlığındaki komisyon, kapalı köy okullarının durumu yerinde inceliyor.
Elazığ - Sivrice (AYIŞIĞI) – Sivrice İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Cengiz başkanlığında oluşturulan inceleme komisyonu, ilçeye bağlı kapalı durumdaki köy okullarında saha çalışması başlattı. Ziyaretler kapsamında Tarlatepe, Yürekkaya, Taşlıyayla, Kayabağları ve Yaruşağı köylerinde detaylı incelemelerde bulunuldu.
Komisyon, kullanılmayan okul binalarının fiziki durumunu değerlendirerek, yeniden eğitim faaliyetlerine kazandırılabilecek yapıları tespit etmeyi amaçlıyor. Çalışmalar kapsamında, özellikle taşımalı eğitim kapsamındaki köylerde öğrenci potansiyeli, bina sağlamlığı ve çevresel koşullar gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Cengiz, çalışmanın amacının köylerdeki eğitim altyapısını güçlendirmek olduğunu belirterek, “Her çocuğun eğitim hakkını en yakın noktadan alabilmesi için çalışıyoruz.” dedi.
Ziyaretlerin, diğer köylerle devam edeceği ve rapor sonuçlarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile paylaşılacağı bildirildi.
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
