Tarih: 13.10.2024 19:00

Ruhi Çevik, AK Parti Yurtbaşı Belde Başkanı Seçildi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Yurtbaşı Beldesi’ndeki kongreye, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, kadın ve gençlik kolları ile teşkilat mensupları katıldı. Kongrede tek aday olan Ruhi Çevik başkan seçildi.

Keleş: AK Parti Türkiye’yi Güçlendirmeye Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, yaptığı konuşmada partinin Türkiye’nin kalkınmasındaki rolüne vurgu yaptı. Keleş, “AK Parti, sadece eser ve hizmet değil, aynı zamanda milletin geleceğini inşa eden bir partidir. Yurtbaşı’nda da yapılan yatırımlar bunun bir göstergesidir. Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlarımızla buluşmaya ve hizmet götürmeye devam ediyoruz” dedi.

Açıkkapı: Seçim Sonuçlarını Değerlendiriyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ise son yerel seçimlerde beklenmedik sonuçlar aldıklarını belirterek, “Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz ortada, ama maalesef son yerel seçimlerde istediğimiz sonuçları alamadık. Şapkamızı önümüze koyup sonuçları değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Yıldırım: Sabır ve Azimle Hizmete Devam Edeceğiz

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sabırla hizmet yolunda çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Doğru yolda yürüyenler yolunu kaybetmez. Biz de sabır ve azimle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Doğan: Hipodrom Gelirleri Beldeyi Zor Durumda Bıraktı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, kongrede yaptığı konuşmada Elazığ Hipodromu’nun gelirlerinin varlık fonuna devredilmesi nedeniyle beldenin bütçesinin %80’inin tehlikeye girdiğini belirtti. “Bu konuda hükümetimizden destek bekliyoruz” diyerek durumu özetledi.

Çalışkan: AK Parti Eser ve Hizmet Partisidir

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti’nin her zaman halkın yanında olduğunu vurguladı. “AK Parti eser ve hizmet partisidir. Her zaman liderimizin yanında durduk, durmaya da devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —