Nd Chef Nurullah Demirbağ’ın, Dünya İkinciliği ve Türkiye Birinciliği Başarısı

İstanbul’da gerçekleştirilen uluslararası aşçılar yarışmasında dünya ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Nd Chef Nurullah Demirbağ, ulusal ve uluslararası birçok ödülün sahibi olarak gastronomi dünyasında...

EKONOMİ 19.06.2024 11:26:00 0
Nd Chef Nurullah Demirbağ’ın, Dünya İkinciliği ve Türkiye Birinciliği Başarısı

İstanbul’da gerçekleştirilen uluslararası aşçılar yarışmasında dünya ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Nd Chef Nurullah Demirbağ, ulusal ve uluslararası birçok ödülün sahibi olarak gastronomi dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Meslek hayatına küçük yaşlarda otellerde bulaşık yıkayarak ve temizlik yaparak başlayan Nurullah Chef'in, mutfağa ve yemeğe olan merakı onu bu mesleğe yönlendirdi.

Gastronomi ve mutfak sanatlarına olan ilgisi, Harran Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden dereceyle mezun olmasıyla daha da pekişti. Andy Chef, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada kazandığı ödüllerle yeteneğini ve ustalığını defalarca kanıtladı. İstanbul’da düzenlenen uluslararası aşçılar yarışmasında dünya ikincisi olma başarısının ardından, Gaziantep'te düzenlenen ulusal yarışmalarda da Türkiye birinciliğini elde etti.

2019 yılında memleketine dönen Nd Chef Nurullah Demirbağ, burada gastronomi, modern Türk mutfağı ve dünya mutfağı yemeklerini geliştirerek şehre yeni bir soluk getirdi. Kendi markası ND Pizza ile edindiği deneyimleri lezzet tutkunlarının beğenisine sunan Nd Chef Nurullah Demirbağ, özellikle Tako ve WRAP lezzetleriyle dikkat çekiyor. Kendisinin geliştirdiği özel soslar ile hazırladığı bu lezzetler, rakiplerini geride bırakarak büyük beğeni topluyor.

ND Pizza'nın menüsünde standartların çok ötesinde lezzetler yer alıyor ve her bir pizza, farklı tatlarla adeta bir lezzet şöleni sunuyor. Nd Chef'in pizzalarının sadece sucuk ve mozzarella ile sınırlı olmadığını, her birinin özel bir tarif ve ustalık gerektirdiğini bilenler için ND Pizza, eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.