MÜSİAD’dan Elazığ OSB’deki Redcolour Fabrikasına Ziyaret
MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri OSB de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri OSB de faaliyet gösteren MÜSİAD üyesi Redcolour Yapı ve Endüstri Boya fabrikasını ziyaret etti.
MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan yaptığı açıklamada; “Organize Sanayi Bölgesi'nde 2010 yılından şimdiye kadar faaliyet gösteren ve bünyesinde 200 kişiye istihdam sağlayan Redcolour&Redboard işletmeleri ARGE birimleri ile sürekli kendini geliştirmekte, ürün yelpazesinin çeşitliliği ile iç pazar yanında birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Bölgesinde boya ürünleri imalatında öncülük yaparak sektöre yön veren bu başarılı yerel markamızın mimarları Emre Düşmez ve Eşi Oya Düşmez Hanımefendi’ye ilimize ve ülkemize katmış oldukları katmadeğerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Her bir MÜSİAD üyesinin kendi alanlarında seçkin birer girişimci olduklarını vurgulayan Gürkan, “MÜSİAD çatısı altında üretim yapan her üyemiz memleketimize hizmet etmekte, istihdam yaratmakta ve yatırımları ile de ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Başta üretim yapan üyelerimiz olmak üzere her bir üyemizin her zaman destekçisi olacağız” dedi.
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
