Munzur Üniversitesinde ÜNİDES Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği düzenlendi
Munzur Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 6. Dönem Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği, öğrenciler ve akademisyenlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
TUNCELİ (AYIŞIĞI) Munzur Üniversitesi ev sahipliğinde, 6. Dönem Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği gerçekleştirildi. Gençlerin proje üretme kültürünü geliştirmeyi ve üniversite öğrenci topluluklarını desteklemeyi amaçlayan etkinlik, yoğun katılımla yapıldı.
Etkinliğe Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Aytaç Keklik, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programda, ÜNİDES kapsamında gençlere sunulan destekler, başvuru süreçleri ve proje hazırlama aşamaları hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.
Rektör Prof. Dr. Kenan Peker, etkinlikte yaptığı konuşmada üniversitelerin gençlerin fikirlerini hayata geçirebilecekleri önemli platformlar olduğuna dikkat çekerek, ÜNİDES’in öğrenci topluluklarının akademik, sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Peker, gençlerin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmeyi hedefleyen, kapsayıcı, uygulanabilir ve sürdürülebilir projelerin desteklenmesinin, üniversite–toplum bağını güçlendirdiğini vurguladı.
Etkinlik kapsamında, ÜNİDES tarafından gençlerin gelişimine yönelik sağlanan destekler ayrıntılı şekilde anlatılırken, öğrencilerin proje kültürüyle tanışması, aktif katılım sağlaması ve yenilikçi fikirlerini projeye dönüştürmeleri teşvik edildi.
Programın, Munzur Üniversitesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincini artırması, proje üretme yetkinliklerini geliştirmesi ve gençlerin karar alma süreçlerinde daha etkin rol üstlenmesine katkı sağlaması hedefleniyor.
-
1
MÜSİAD Elazığ Şubesi, Harput’ta Kadir Gecesi’nin Manevi İklimini Paylaştı
-
2
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Bizim derdimiz de davamız da bir”
-
3
Elazığ’ın Lezzetleri Dünyaya Açılıyor: Coğrafi İşaret İçin Güç Birliği
-
4
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
5
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
6
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
7
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
8
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
9
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
10
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
11
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
12
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
