Elazığ’da çevre bilincini artırmak ve doğaya sahip çıkmak amacıyla Koç İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Salih Yenisu önderliğinde, TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğü personeliyle birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. Orman Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, TEDAŞ Bölge Müdürlüğü bahçesinde 1000 fidan toprakla buluşturuldu.
Fedakar Öğretmen Salih Yenisu’nun Öncülüğünde Minik Eller Doğaya Can Verdi
Koç İlkokulu’nun özverili öğretmeni Salih Yenisu, öğrencilerine sadece akademik bilgi kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda onların çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmesi için de büyük çaba sarf ediyor. Etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, ormanların doğanın en önemli parçalarından biri olduğunu vurgulayarak, çocuklara bu bilinci kazandırmanın büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti.
Etkinliğe 36 öğrenci katıldı ve her biri, kendi elleriyle diktikleri fidanlara can suyu vererek çevreye katkıda bulunmanın gururunu yaşadı. Öğretmen Salih Yenisu'nun, teşvikiyle doğayla iç içe büyüyen bu minik yürekler, geleceğe nefes olacak bir miras bıraktı.
TEİAŞ’tan Tam Destek: “Gelecek İçin Çalışıyoruz”
Fidan dikim etkinliği sırasında TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç da sürecin her aşamasında öğrencilere rehberlik etti. Saraç, çevre bilincini artıran bu tür projelerin önemine vurgu yaparak, “Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için bu tür projeleri desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
Etkinliğin sonunda öğrenciler, diktikleri fidanlarla birlikte hatıra fotoğrafları çektirerek unutulmaz bir gün geçirdi. TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Saraç, Elazığ Orman Bölge Müdürü Mustafa Arpacı ve Bölge Müdürlüğü personeline sağladıkları değerli fidan desteği için teşekkür etti.
Özverili Öğretmen Salih Yenisu ve Öğrencilerinden Unutulmaz Bir Miras
Koç İlkokulu 2/E sınıfı ve TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği bu anlamlı organizasyon, doğaya verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Salih Yenisu'nun, öncülüğünde doğayla iç içe büyüyen öğrenciler, sadece bir fidan dikmedi, aynı zamanda geleceğe yeşil bir miras bıraktı.
Emeği geçen tüm öğrencilere, velilere ve Salih Yenisu' ya, bu duyarlı projedeki katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.