Milltevekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’dan İtfaiyecilere Destek Ziyareti: "Gerçek Kahramanlarımız"

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, İtfaiye Teşkilatı Haftası dolayısıyla itfaiye ekiplerini ziyaret ederek, yangınla mücadeledeki özverili çalışmaları için takdirde bulundu ve destek sözü verdi.

POLİTİKA 26.09.2024 17:10:00 0
Milltevekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’dan İtfaiyecilere Destek Ziyareti:
Haberi Sesli Oku

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiye Teşkilatı Haftası’nı kutlamak üzere AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Mahmut Rıdvan Nazırlı’yı ağırladı. Nazırlı, İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ve tüm itfaiyecilere teşekkürlerini sunarak, onların halk sağlığı ve güvenliği için yürüttükleri hizmetin önemini vurguladı.

Nazırlı, yaptığı açıklamada, “İtfaiyecilerimiz, gerçek kahramanlardır. Yangın anında, acil durumlarda ve tehlikeli koşullarda canlarını hiçe sayarak görev yapıyorlar. Onların özverisi, toplumumuz için büyük bir güvence sağlıyor. Allah ayaklarına taş değdirmesin.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin, itfaiye ekiplerinin çalışmalarına bir teşekkür niteliği taşıdığını belirten Nazırlı, “Her zaman onların yanındayız. İtfaiyecilerimiz, her koşulda bize destek veren gerçek kahramanlardır.” diye ekledi.
Resim