Milli Boksör Gizem Özer ve Antrenörü Vali Hatipoğlu’nu Ziyaret Etti

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye’yi temsil edecek olan milli boksör Gizem Özer, antrenörü Cemil Döndü ile birlikte Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.

SPOR 18.09.2024 19:00:00 0
Milli Boksör Gizem Özer ve Antrenörü Vali Hatipoğlu’nu Ziyaret Etti
Haberi Sesli Oku

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek milli boksör Gizem Özer ve antrenörü Cemil Döndü, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Gizem Özer, Olimpiyatlarda elde etmeyi hedeflediği başarılar ve hazırlık süreci hakkında bilgi verdi. Vali Hatipoğlu, genç boksörün azmini ve kararlılığını takdir ederek, “Sizler, geleceğin yıldızları ve şehrimizin gururusunuz. Başarılarınızla Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum,” dedi.

Antrenör Cemil Döndü ise Gizem’in son dönem antrenmanları ve stratejileri hakkında Vali Hatipoğlu’na bilgiler sundu. Vali Hatipoğlu, spora ve sporculara destek vermenin önemine vurgu yaparak, “Elazığ olarak her zaman yanınızdayız. Başarılarınız için gereken desteği sağlamaktan mutluluk duyarız,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, genç sporcuların Olimpiyat öncesindeki motivasyonunu artırmak ve desteklerini iletmek amacıyla gerçekleştirildi. Gizem Özer, hedefinin altın madalya kazanmak olduğunu belirterek, “Elazığ’ın ve ülkemizin bayrağını en yüksekte dalgalandırmak için elimden geleni yapacağım,” dedi. Bu tür ziyaretler, genç sporcuların moral ve motivasyonunu artırarak başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.