Milletvekilleri Keleş ve Açıkkapı, Bakan Mehmet Şimşek İle Görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Hazine Ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek esnaf kefalet kredi faizlerinin artırması konusunu görüştü.

POLİTİKA 24.05.2024 18:00:00 0
Milletvekilleri Keleş ve Açıkkapı, Bakan Mehmet Şimşek İle Görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Elazığ esnafının kredi faizlerine ilişkin taleplerini iletmek üzere Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti.

Ziyarette, Halkbank aracılığıyla sağlanan “Hazine destekli Esnaf Kredileri”ndeki faiz güncellemesi nedeniyle mağduriyet yaşayan esnafların sorunlarının yanı sıra Elazığ’daki çalışmalar ve çeşitli projeler de ele alındı.

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, görüşme sonrası sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: “Hazine destekli Esnaf Kredileri”ndeki faiz güncellemesiyle ilgili esnaflarımızın yaşadığı mağduriyetleri tekrar gündeme getirdik.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş ise ziyarete ilişkin paylaşımında;  Halkbank marifetiyle ”Hazine destekli Esnaf Kredileri”ndeki faiz güncellemesiyle ilgili esnaflarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi hususunu tekraren dile getirdik.” İfadelerine yer verdi.