Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın Sağlık Yatırımlarında Öncü Rolünü Sürdürüyor
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık alanındaki uzmanlığı ve aktif çalışmalarıyla Elazığ’ın sağlık altyapısının güçlendirilmesinde önemli katkılar sunuyor.
ELAZIĞ (AYIŞIĞI)– AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık alanındaki akademik birikimi ve siyaset tecrübesiyle Elazığ’ın sağlık yatırımlarının planlanması ve hayata geçirilmesinde önemli bir öncü olarak öne çıkıyor.
Prof. Dr. Keleş, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başta olmak üzere Sağlık Yatırımları, Sağlık Hizmetleri ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürleriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde, Elazığ’ın sağlık altyapısına yönelik ihtiyaçları ve planlanan projeleri titizlikle ele aldı.
Şehrin sağlık alanındaki gelişimini yakından takip eden Keleş, "Elazığ’ın sağlık yatırımlarında yol haritasını belirlemek ve halkımızın beklentilerini karşılamak için tüm yetkililerle iş birliği halinde çalışıyoruz. Sayın Bakanımıza ve genel müdürlerimize destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.
Sağlık alanındaki akademik uzmanlığı ve siyaset deneyimiyle bölgenin sağlık hizmetlerinin kalitesinin artmasında önemli rol oynayan Keleş, Elazığ’ın sağlık altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.
Elazığ halkının yaşam kalitesini artıracak sağlık yatırımlarının hızlı ve etkin biçimde tamamlanması için Milletvekili Keleş’in koordinasyon ve takip çalışmaları büyük önem taşıyor.


-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
