Milletvekili Nazırlı’nın Temasları

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. İş insanlarıyla, muhtarlarla, kadınlarla, şehit aileleri ile bir araya geldi.

POLİTİKA 18.05.2024 11:00:00 0
Milletvekili Nazırlı’nın Temasları

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte ilk olarak iş insanı Muhammed Kaya'nın işletmesine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili daha sonra Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı,“Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında bu haftaki nöbet yeri olan Çatalçeşme Mahallesine gitti.

Çatalçeşme Mahallesin'de AFAD, Çevre Şehircilik ve Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Yardımlaşma kurumlarının yetkilileriyle birlikte Nazırlı vatandaşların sorunlarını dinledi, çözümü noktasında ilgili birimlere bildirdi.

Çatalçeşme programı hakkında konuşan Milletvekili Nazırlı; "Çatalçeşme Mahalle buluşmamızda hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Hem dinledik hem de hemşehrilerimizin samimiyeti ile dinledik." dedi.

Milletvekili Nazırlı Çatalçeşme'de ki programının ardından Çatalçeşme Muhtarı Ömer Güneş'i makamında ziyaret etti.

NAZIRLI'DAN TEŞKİLAT ZİYARETİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı AK Parti teşkilat üyeleri olan Tahsin Demirbağ ve Mehtap Yıldırım'ı iş yerinde ziyaret etti.

Nazırlı; "Enerjimizin ve çalışma azmimizin kaynağını merak edenler, teşkilatımızın gece gündüz demeden çalışan her bir ferdine bakabilirler." Dedi.

Milletvekili Nazırlı daha sonra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AFAD, Çevre Şehircilik ve Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Yardımlaşma kurumlarının yetkilileriyle birlikte Şahinkaya Mahallesi’nde kadınların sorunlarını dinledi.

Nazırlı "Her şehrimizin bir değeri olan hanım kardeşlerimize özel buluşmamızı gerçekleştirdik. Şehrimize daha fazla hizmet edebilmek adına vizyonumuza kazandırdığınız katkılar için her birinize teşekkür ediyorum." ifade etti.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte şehit babaları Hulusi Yıldırım ve Hasan Adıgüzel'i evlerinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Nazırlı "Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizi ziyaret etmek, onlara olan minnet ve şükranımızın nişanesidir. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ile hemhal olmak bizim için onurdur." İfadelerini kullandı.

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı son olarak Ağın Kaşpınar köyü muhtarı Şükran Doydu ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu'nu ziyaret etti.

Kaşpınar köyünün sorunları Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu'nu bildirildi.

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI TÜM İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ İLE DE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Elazığ Ak parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Tüm İşçi emeklileri derneği üyeleri ile de bir araya geldi

Nazırlı Dernek Başkanı Mehmet Kayabaş, dernek üyeleri ve STK Temsilcileri tarafından karşılandı. Kayabaş sorun ve taleplerin yer aldığı raporu Milletvekili Nazırlı’ya iletti.

Tüm İşçi emeklileri derneği Elâzığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, kira artışlarına değinerek artışların önüne geçmek adına uygulamaların gerekli olduğunu ifade etti. Kayabaş, “ilimizde kira konularından bahsetmek istiyorum özellikle. 2020 depreminde 2+1 evler 7-8 bin lira yıllık taksiti 3+1 evler ise 10-11 bin TL taksitleri ama vatandaş kiraya veriyor 2+1’i 7-8 bin liraya aylık kiraya veriyor 3+1’leri 10-15 bin liraya veriyorlar. TOKİ hiç kimseden para almadan bedava yapıyor bunu bu şekilde devletimiz veriyor ama vatandaş bunu yapıyor. Evin taksit kirasını geçmeyecek şekilde bununla ilgilenirlerse adam veriyorsa elinden alacak başka bir hak sahibine verilmesi lazım. Bu konuda TOKİ devreye girerse Türkiye’de ev fiyatları düşer” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, TOKİ konutlarındaki kira artışlarının önemli bir sorun olduğunu söylerken, ayrıca emeklilerin zor bir süreçten geçtiğinin farkında olduklarını Temmuz ayında beklentilerin karşılanacağını kaydetti. Nazırlı, “TOKİ meselesiyle alakalı biz sizinle bunu daha önce fikrinizi iletmiştiniz bende bunu ilettim aslında çok önemli ve kıymetli bir fikir. Bu konuyu tekrar bende paylaşacağım. Yine emekli maaşlarımızla ilgili vatandaşlarımızın çok ciddi sorunları var bunu kabul etmemek görmemek mümkün değil. Bu zor günlerde de bu sıkıntılı süreçlerden emeklilerimizi kurtaracağız inşallah cumhurbaşkanımız mesajlarını en güçlü şekilde vatandaşlarımızla paylaştı. İnşallah 7. Ayda beklentimiz sizin beklentileriniz doğrultusunda hükümetimizin karar vermesi olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya plaket takdim edildi.