Milletvekili Nazırlı: “Dışişleri Komisyonu çalışmalarımız, ülkemizin uluslararası vizyonuna katkı sunuyor”
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, TBMM Dışişleri Komisyonu toplantısına katıldı. Nazırlı, yürütülen çalışmaların Türkiye’nin dış politika hedefleri açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.
AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi, Türk Devletleri ile İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Türkiye–Ekvador Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Dışişleri Komisyonu toplantısına katıldı.
Toplantı, Komisyon Başkanı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Türkiye’nin dış ilişkilerine dair çeşitli başlıklar ele alındı.
Toplantının ardından açıklamada bulunan Nazırlı, Türkiye’nin dış politikasına yön veren çalışmalarda aktif şekilde yer almaktan onur duyduğunu belirterek, “TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Fuat Oktay başkanlığında komisyon toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemizin diplomatik gücünü pekiştirecek her adımda sorumluluk alıyor, Elazığ’ımızın ve ülkemizin sesini uluslararası platformlarda duyurmaya gayret ediyoruz. Toplantımızın milletimiz ve devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Nazırlı, özellikle Türk Devletleri ile yürütülen ilişkiler başta olmak üzere, dost ve kardeş ülkelerle parlamenter diplomasiyi güçlendirme adına da önemli görevler üstlenmeye devam ediyor.
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
