Tarih: 25.09.2024 17:00

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’a Yeni Projelerle Damga Vuruyor

Facebook Twitter Linked-in

Keban’da Projeleri İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, ziyaretlerine Keban ve Ağın ilçeleriyle devam ediyor. Milletvekili Nazırlı ve beraberindeki heyet, Keban TOKİ Şantiyesi’ni ziyaret ederek projeleri yerinde inceledi. İncelemeler sırasında İsmail Kumaşoğlu’na ilk anahtar teslimini gerçekleştiren Nazırlı, "Rabbim hayırlı eylesin" dedi.

Yerel Yönetimlerle İstişareler

Milletvekili Nazırlı, Keban’daki ziyaretlerine Keban İlçe Emniyet Lojmanları Şantiyesi, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan’ı ve Keban’daki muhtarlar ile Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği üyeleriyle devam etti. Bu görüşmelerde, yerel halkın ihtiyaçları ve projeler hakkında önemli istişarelerde bulundu.

Ağın’a Yönelik Ziyaretler

Nazırlı’nın bir sonraki durağı Ağın ilçesi oldu. Burada, Ağın Kaymakamı Furkan Taha Türkmenoğlu ve Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakır’ı ziyaret ederek ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Nazırlı, Ağın’daki ziyaretlerine tarihi Ekrem İspir Konağı ile devam etti. Elazığ turizmine kazandırılması planlanan konağı inceleyen Nazırlı, ardından Ağın Hükümet Konağı şantiye alanına geçerek inşaatta çalışan vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelecek Projeler Üzerine İstişare

Ağın muhtarlarıyla gerçekleştirdiği istişare toplantısında, yapımı devam eden hizmetler ve tamamlanmış projeleri gezen Nazırlı, "Hiç hız kesmeden bir sonraki projelerimizi de planlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın bu ziyaretleri, Elazığ’ın kalkınması için gösterdiği özveri ve yerel halkla olan güçlü iletişimini bir kez daha gözler önüne serdi. Nazırlı, bölgeye katkı sağlama konusunda kararlılığını sürdürüyor ve yerel sorunlara duyarlılığıyla takdir topluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —