Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı: "Elazığ İçin Birlikte Çalışmanın Gururunu Yaşıyoruz"

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ için özveriyle çalışan yol arkadaşlarına teşekkür ederek, "Bu zorlu yarışlar, sadece görev sorumluluğuyla değil, vatana hizmet aşkıyla başarıya ulaşır" dedi.

POLİTİKA 26.09.2024 11:25:00 0
Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı:
Haberi Sesli Oku

AK Parti Elazığ Milletvekili ve ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Mahmut Rıdvan Nazırlı, #ElazığİçinNöbetteyim halk buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiği kahvaltıda, Elazığ için özveriyle çalışan yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Nazırlı, "Aziz şehrimiz ve hemşehrilerimiz için ayırabileceğimiz bu buluşmada, son 1,5 yıl boyunca Elazığlılar için gecesini gündüzüne katan ekip arkadaşlarımızla bir araya geldik." dedi.

Kahvaltıya katılan İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Harun Gündüz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Kurtoğlu, İl Çevre, Şehircilik ve İklim Kurumu Şube Müdürleri Mesut Keskinkılıç ve Yasin Bülbül, AFAD İl Müdürü Yardımcısı Birkan Daş ve Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü uzmanı Gökhan Toroman’a teşekkür eden Nazırlı, bu ekiplerin aziz şehrin gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

Nazırlı, “Bu zorlu yarışların sonucunda başarı yalnızca görev sorumluluğuyla değil, aynı zamanda vatana hizmet aşkıyla elde ediliyor.” diyerek, Elazığ için birlikte çalışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.