Kovancılar'da Sevgi Dolu Anlar: Mahmut Rıdvan Nazırlı ve Küçük Elisa’nın Gülümseten Diyaloğu

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Buluşmaları kapsamında Kovancılar’da hemşehrileriyle bir araya gelmeye vesile olduğunu vurguladı. Etkinlikte küçük Elisa ile yaşadığı neşeli diyalog, gündem oldu.

YAŞAM 27.09.2024 18:00:00 0
Kovancılar
Haberi Sesli Oku

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Buluşmaları kapsamında Kovancılar'da hemşehrileriyle buluştu. Programın adının önemi olmadığını vurgulayan Nazırlı, "Hemşehrilerimiz ile bir araya gelmeye vesile olsun yeter." dedi.

Küçük Elisa’nın Sevgi Dolu İtirafı

Nazırlı, etkinlikteki en keyifli anlarından birini, küçük Elisa ile yaşadığı diyalogla yaşadı. Elisa, "Mahmut abi seni çok seviyorum," dediğinde, Nazırlı'nın karşılığı gülümsetti: "Ne kadar çok?" Elisa, "Buuu kadar :)" diyerek sevgisini gösterdi.

Nazırlı, bu neşeli anı Twitter’da paylaşarak, “Gitti bütün yorgunluğumuz :) Bahtın açık olsun Elisa :)" mesajını yazdı. Bu samimi diyalog, etkinlikteki atmosferi daha da renklendirirken, katılımcılara mutluluk yaydı.

Kovancılar'da yaşanan bu güzel anlar, Türkiye genelinde de ses getirecek şekilde paylaşılmaya başlandı. Hemşehrilerinin sevgisiyle dolup taşan Nazırlı, bu tür buluşmaların önemini bir kez daha ortaya koyarak, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdi.

Resim