Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök'ten Sert Açıklama: Elazığ THY Şube Müdürlüğü’nün Muş’a Devri Rezalettir!

Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, 86 yıllık Elazığ THY Şube Müdürlüğü’nün Muş’a devredilmesini büyük bir rezalet olarak tanımladı. Gök, “Bu karar, Elazığ’a büyük bir hakarettir ve şehir tarihine doğrudan bir saldırıdır.

POLİTİKA 23.08.2024 11:00:00 0
Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök
Haberi Sesli Oku

Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, Türk Hava Yolları’nın (THY) Elazığ THY Şube Müdürlüğü’nü önce müdürlükten şefliğe düşürüp Malatya’ya bağlamasını ve ardından tamamen Muş’a devretmesini büyük bir rezalet olarak nitelendirdi. Başkan Gök, 86 yıllık köklü bir geçmişe sahip Elazığ THY Şube Müdürlüğü’nün bu şekilde küçültülmesinin ve Muş’a bağlanmasının, Elazığ’a yapılmış büyük bir hakaret olduğunu söyledi.

Gök, “Muş Havalimanı yıllarca Elazığ Havalimanı’nı kullandı ve dün kendi havalimanına kavuştu. Ancak, Elazığ THY Şube Müdürlüğü’nün bu şekilde küçültülüp Muş’a devredilmesi, Elazığ’ın tarihine ve halkına karşı açık bir hakarettir. THY’nin bu kararı, şehrimizin tarihine ve değerlerine yapılan doğrudan bir saldırıdır. Bu skandalın derhal düzeltilmesi ve Elazığ’ın hak ettiği statünün geri verilmesi gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.