Kent Konseyi Başkanlığını gazeteci Nafiz Koca kazandı, Av.Murat Erdoğ Kaybetti

Elazığ Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu, başkanlık seçimini gerçekleştirdi. Yapılan seçim sonucunda Başkanlığa Gazeteci Nafiz Koca seçildi.

POLİTİKA 3.05.2024 19:00:00 0
Kent Konseyi Başkanlığını gazeteci Nafiz Koca kazandı, Av.Murat Erdoğ Kaybetti

Elazığ Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kurulda Kent Konseyi Başkanlığına Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı-Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi M. Nafiz Koca ve ELSAD Başkanı Av. Murat Erdoğan başkanlık için yarıştı.

2 adayla gidilen seçimli genel kurulda 76 delegenin oyunu alan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı-Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca Kent Konseyi Başkanlığı’na seçildi. Diğer aday Av. Murat Erdoğan ise 63 oy aldı.

 

Şehri ilgilendiren konularda kent konseyinin ön planda olması gerektiğini ifade eden ELSAD Başkanı Av. Murat Erdoğan, konseyin belediye ile de koordineli hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Gazeteci Nafiz Koca, kent konseylerinin şehrin kalkınmasında önemli bir birim olduğunu vurguladı. Koca Elazığ’daki STK Temsilcilerinin şehrin değerlerine sahip çıkacağına inandığı için aday olmaya karar verdiğini söyledi.yyyyy

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi ardından oylar sayıldı.   Oylama sonunda Kent Konseyi Başkanlığı’na Gazeteci Nafiz Koca seçildi.

Ayışığı Gazetesi olarak Kent Konseyi Başkanı Olarak seçilen M. Nafiz Koca'yı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.