İl Özel İdaresi Köy Yolları İçin Sahada: Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Elazığ genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışının ardından İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarını açık tutmak için çalışmalarını sürdürürken, Genel Sekreter Cemil Yatkın saha incelemelerinde bulundu.

GÜNDEM 31.12.2025 16:45:00 0
İl Özel İdaresi Köy Yolları İçin Sahada: Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
Haberi Sesli Oku

ELAZIĞ (AYIŞIĞI) Elazığ genelinde etkisini devam ettiren yoğun kar yağışı sonrası, İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarında ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cemil Yatkın, beraberinde genel sekreter yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte saha operasyonlarını yerinde inceledi. Kar küreme ve yol açma çalışmalarını yürüten ekipleri ziyaret eden Yatkın, zorlu kış şartlarında görev yapan personelle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışanlara kolaylıklar dileyen Genel Sekreter Yatkın, yaptığı değerlendirmede vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm araç ve personel imkânlarıyla 7 gün 24 saat sahada olduklarını vurguladı. Yatkın, fedakârca görev yapan ekiplerin özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade ederek personele başarılar diledi.