İçişleri Bakan Yardımcısı Sağlam, Sanayi ve Teknoloji Heyetini Bakanlıkta Ağırladı
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ve Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Fatih Alamur ile Bakanlıkta bir araya geldi.
ANKARA (AYIŞIĞI) İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ile Bilgi Teknolojileri Daire Başkanımız Fatih Alamur’u İçişleri Bakanlığı’nda ağırladı.
Gerçekleştirilen görüşmede, İçişleri Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında yürütülen çalışmalar ele alınarak mevcut projeler ve iş birliği alanları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik fikir alışverişinin yapıldığı görüşmenin verimli geçtiği ifade edildi.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, “Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Oruç Baba İnan ile Bilgi Teknolojileri Daire Başkanımız Fatih Alamur’u Bakanlığımızda ağırladık. Bakanlıklarımız arasında yürütülen çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Görüşmenin, kamu hizmetlerinin etkinliği ve dijital altyapı çalışmalarının geliştirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.
-
1
MÜSİAD Elazığ Şubesi, Harput’ta Kadir Gecesi’nin Manevi İklimini Paylaştı
-
2
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Bizim derdimiz de davamız da bir”
-
3
Elazığ’ın Lezzetleri Dünyaya Açılıyor: Coğrafi İşaret İçin Güç Birliği
-
4
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
5
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
6
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
7
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
8
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
9
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
10
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
11
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
12
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
