Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Elazığ’a Geldi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ve Eski Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elâzığ’a geldi. Kavaf, partisinin sosyal politikalar eylem planını kamuoyu ile paylaştı.

POLİTİKA 24.06.2022 18:00:00 0
Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Elazığ’a Geldi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Elazığ’daki programlarına Harput ile başladı. Harput gezisi sonrasında Selma Aliye Kavaf, halk buluşması programına katıldı.Kavaf, partisi tarafından hazırlanan sosyal politikalar Eylem Planını kamuoyu ile paylaştı.
Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal,  Deva partisince hazırlanan eylem planı ile vatandaşlara yapılan sosyal yardımların adil bir şekilde paylaşımını esas alarak hak temelli bir anlayış oturtmayı düşündüklerinin altını çizdi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Elazığ’ın kültürel miraslarıyla Doğu’nun incisi olduğunu söyleyerek; “Elazığ başta Harput olmak üzere derin tarihi, kültürel mirası ve kadim gelenekleri ile Doğu Anadolu’da o eşsiz coğrafyası, tarım arazileri ile gerçekten Doğu Anadolu’nun incisi.” dedi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, her alanda eylem planı oluşturduklarını belirterek; “iktidara geldiğimizde eyvah biz şimdi ne yapacağız diye düşünmeyeceğiz. Neler yapacağımızı planlayarak takvime bağladık. Bu eylem planlarımızın bütçesi nedir hazineye maliyeti nedir her birisi bu eylemlerin bütçesiyle beraber hesaplanmış ve ayakları yere basan önerilerdir.” dedi.
Kavaf, yoksulluğu iktidara geldiklerinde çözeceklerini ifade ederek; “İktidarımızda yoksulluktan kurtaracağız. 1. Olarak ülke kaynaklarını ülkenin ihtiyacı olan doğru yatırımlara yönlendireceğiz. Üretim ve istihdam sağlayan yatırımlara yöneleceğiz. Biz bu memlekete yol köprü yapılmasın demiyoruz elbette ihtiyaç varsa yapılsın. Bu ülkeye bir çivi çakana bile teşekkür etmesini biliriz.” İfadelerini kullandı.