Elazığspor, Manisa FK'dan Kerim Frei’ı Renklerine Kattı!

TFF 2. Lig’de yeni sezon öncesi transferlerine hız kesmeden devam eden Elazığspor, Manisa FK'dan Kerim Frei ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kerim Frei, Elazığspor’un umutlarını artıran önemli bir isim olarak kadroya dahil oldu.

SPOR 20.08.2024 19:15:00 0
Elazığspor, Manisa FK
Haberi Sesli Oku

Elazığspor, TFF 2. Lig’deki yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kulüp, Manisa FK'dan transfer ettiği Kerim Frei ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni, Elazığspor’un kulüp tesislerinde yapıldı ve törene Elazığspor Başkanı Feti Ahmet Yılmaz da katıldı.

Kerim Frei, Elazığspor formasıyla yeni bir başlangıç yapacak. Tören sonrası açıklama yapan Başkan Feti Ahmet Yılmaz, “Kerim’in takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu transfer, Elazığspor’un hedeflerine ulaşması için önemli bir adım. Kerim Frei’a hoş geldin diyor, başarılı bir sezon diliyoruz,” şeklinde konuştu.

Elazığspor taraftarları, Kerim Frei’ın takıma kattığı enerji ve yeteneklerle büyük bir heyecan duyuyor. Yeni sezon öncesi bu transfer, Elazığspor’un şampiyonluk hedefi yolunda önemli bir güç kazandırmış oldu.