Elazığ’ın 1. Lig Hedefi: Şehir Sporla Bütünleşiyor

Elazığ AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Çimentaş Elazığspor Kulübü’ne yapmış oldukları ziyaretle şehrin 1. Lig hedefini vurguladılar.

SPOR 9.08.2024 18:29:00 0
Elazığ’ın 1. Lig Hedefi: Şehir Sporla Bütünleşiyor
Haberi Sesli Oku

Elazığ, futbolseverlerin ve şehrin spor camiasının heyecanını artıran önemli bir ziyaret yaşandı. Elazığ AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Çimentaş Elazığspor Kulübü’nü ziyaret ederek, yeni sezon öncesi kulüp yönetimiyle bir araya geldiler.

Ziyaret sırasında, Çimentaş Elazığspor Kulübü Başkanı Ahmet Feti Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen yetkililer, kulüp için en iyi dileklerde bulundular. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Milletvekilimiz Prof. Dr. Erol Keleş ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren ile birlikte, Çimentaş Elazığspor Kulübü’nü ziyaret ederek yeni sezon öncesi başarılar diledik. Şimdi hedefimiz 1. Lig!” dedi.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise, “Sezonun başlamasını dört gözle bekliyoruz. Takımımızı tribünlerde desteklemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Şahin Şerifoğulları, Abdulsamet Eren ve ekibimizle birlikte Çimentaş Elazığspor’un başkanı Ahmet Feti Yılmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni hedefimiz 1. Lig şampiyonluğudur ve bu hedefe ulaşmak için tüm şehrin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Bu ziyaret, Elazığ’ın futbol ve spor camiasının 1. Lig hedefi doğrultusunda birleştiğini ve şehrin büyük bir motivasyonla destek verdiğini gözler önüne serdi.