Tarih: 01.10.2024 10:40

Elazığ'da Uyuşturucu Çetesi Çöktürüldü: 4 Tutuklama, Stoklar Ele Geçirildi!

Facebook Twitter Linked-in

Elazığ’da uyuşturucu madde kullanımına ve sokak satıcılığına karşı gerçekleştirilen operasyonlar, şehirdeki uyuşturucu tehlikesini yeniden gözler önüne serdi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kapsamlı çalışmalarda, sokaklarda hüküm süren uyuşturucu ticareti büyük ölçüde çökertildi.

Yapılan operasyonda, toplamda 1 kg 299 gram esrar, 24,82 gram metamfetamin, 47,62 gram kannabinoid maddesi ile 337 adet sentetik ecza (Lyrica) ele geçirildi. Ayrıca, bir adet hassas terazi, ruhsatsız bir tabanca ve bir tüfekle birlikte 16 adet kartuş da güvenlik güçlerinin eline geçti.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli mercilere sevk edilen dört şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Üç şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu operasyon, Elazığ’da uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünün ve suçluların asla affedilmeyeceğinin somut bir göstergesi oldu. Yetkililer, uyuşturucu kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. Şehirdeki uyuşturucu tehdidinin sona erdirilmesi için halkın desteğinin de kritik öneme sahip olduğu ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —