Tarih: 04.10.2024 19:30

Elazığ’a Tarihi Ziyaret: Bolat’tan Nazırlı’ya Teşekkür!

Facebook Twitter Linked-in

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Elazığ’daki yönetim kurulu toplantısının düzenlenmesinde öncülük eden AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya içten bir teşekkürde bulundu. Elazığ’ın turizm potansiyelini güçlendirmek ve şehrin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu toplantı, bölgenin tanıtımı açısından büyük bir fırsat sundu.

Toplantı, Vali Numan Hatipoğlu’nun başkanlığında Elazığ protokol üyeleri ile bir araya gelerek gerçekleştirildi. Prof. Dr. Bolat, Elazığ ile ilgili olumlu izlenimlerini dile getirerek, “Elazığlı çok sevdiğim arkadaşlarım var. Rıdvan beyle birkaç yıldır bu şehir üzerine sohbetlerimiz oluyordu. Ancak burada böyle bir kültürle karşılaşacağımı itiraf etmeliyim ki beklemiyordum. Daha önce gelmemekle hata yapmışız,” dedi.

Bundan sonra Elazığ’ı tanıtmak için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Bolat, “Elazığ’ı uçaklarımızla bütün dünyaya tanıtacağız. Ben de kendi sosyal medya hesaplarımdan şehrin güzelliklerini paylaşacağım. İnşallah, Elazığ’ı tanıtmakta var gücümüzle devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Nazırlı’nın öncülüğü, Elazığ’ın uluslararası arenada tanıtımını hızlandıracak önemli bir adım olarak kaydedildi. Elazığ, bu tür iş birlikleri ile daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı yakalayacak!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —