Elazığ TSO Genel Ticaret Fuarı, Şehrin Ticari Gücünü Ortaya Koydu
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Elazığ TSO Genel Ticaret Fuarı, yoğun katılımla üçüncü gününde tamamlandı. ETSO Başkanı İdris Alan, fuarın her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirileceğini açıkladı.
ELAZIĞ (AYIŞIĞI) Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından kentin ticari potansiyelini artırmak ve iş dünyasını bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Elazığ TSO Genel Ticaret Fuarı, yoğun ilgiyle geçen üç günün ardından sona erdi.
Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda; sağlık, tekstil, inşaat ve gıda başta olmak üzere birçok sektörden 55 firma, 100’ün üzerinde marka ile stant açtı. Firmalar ürün ve hizmetlerini tanıtma imkânı bulurken, ziyaretçiler de farklı sektörleri tek çatı altında inceleme fırsatı yakaladı.
ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, Elazığ’da 23 yıl aradan sonra böylesine kapsamlı bir fuarın düzenlenmesinin önemine dikkat çekerek, vatandaşların ve iş dünyasının gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Karataş, “Elazığ’ımız için tarihi bir ana şahitlik ediyoruz. Hemşehrilerimizin yoğun ilgisi, şehrimizin bu tür büyük organizasyonlara ne kadar hazır olduğunu açıkça ortaya koydu. Bu fuar, Elazığ’ın ticari potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.” dedi.
Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mehmet Karaaslan da fuarı ziyaret eden isimler arasında yer aldı. Karaaslan, Elazığlı iş insanlarının şehrin gelişimi için gösterdiği gayretin takdire şayan olduğunu belirterek, “İş dünyamızın bu ortak heyecanı ve şehre hizmet anlayışı sürdüğü sürece Elazığ’ın çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Fuarın son gününde stantları tek tek ziyaret eden ETSO Başkanı İdris Alan, organizasyona katkı sunan firmalara plaket takdim etti. Alan, Elazığ TSO Genel Ticaret Fuarı’nı geleneksel hale getirme hedeflerini vurgulayarak, “Bu fuar Elazığ ticaretine adeta can suyu oldu. Bundan sonra her yıl daha da büyüyerek devam edecek ve şehrimizi bölgenin önemli ticaret merkezlerinden biri haline getireceğiz.” diye konuştu.
Fuar alanında üyeler arasındaki iş birliği ve iletişimi görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alan, “Ticaret sadece alışverişten ibaret değildir. Bir araya gelmek, tecrübe paylaşmak ve ortak bir vizyon etrafında buluşmaktır. Bu organizasyonun üyelerimiz arasındaki bağı güçlendirdiğini görmek bizler için en büyük kazanımdır.” dedi.
Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus ve Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan’ın da ziyaret ettiği fuar, vatandaşlar ve firma yetkililerinden de olumlu geri dönüşler aldı. Katılımcılar, bu tür organizasyonların Elazığ ekonomisine ve yerel esnafa önemli katkılar sunduğunu belirterek ETSO Başkanı İdris Alan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
