Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Şevket Toraman güven tazeledi

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Şevket Toraman, kullanılan 1201 oyun tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 11.01.2026 12:23:00 0
Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Şevket Toraman güven tazeledi
Haberi Sesli Oku

ELAZIĞ (AYIŞIĞI) Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu, geniş katılımla gerçekleştirildi. Oda üyeleri ile esnaf oda başkanlarının katıldığı genel kurulda, yeni dönem yönetimi belirlendi.

Divan başkanlığını Turan Kurnaz’ın yaptığı genel kurulda, yönetim ve denetim kurullarına ait faaliyet ve mali raporlar okunarak ibra edildi.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Şevket Toraman, üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi. Yapılan oylamada toplam 1210 oy kullanılırken, 9 oy geçersiz sayıldı. Şevket Toraman, geçerli 1201 oyun tamamını alarak güven tazeledi.

Genel kurulda konuşan Başkan Toraman, bugüne kadar oda yönetiminde herhangi bir yanlışının olmadığını ifade ederek, kendisine destek veren üyelere teşekkür etti. Toraman, odaya emek veren ve hayatını kaybeden üyelere de rahmet dileyerek, mevcut üyelere sağlık ve huzur temennisinde bulundu.

Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan eleştirilere de değinen Toraman, esprili bir üslupla eleştirinin doğal olduğunu belirterek, görevini en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğini ifade etti.

Genel kurul, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.