Elazığ OSB Jandarma Karakol Binası İhalesi 28 Ocak’ta
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nin güvenliğini güçlendirecek Jandarma Karakol Binası ve garaj alanı yapım işi ihalesinin 28 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.
ELAZIĞ (AYIŞIĞI) AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) asayiş ve güvenliğini pekiştirecek Jandarma Karakol Binası ve garaj alanı yapım işi ihalesinin 28 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
Elazığ’ın sanayi ve üretim merkezi konumundaki OSB’de güvenliğin daha etkin sağlanması amacıyla projelendirilen Jandarma Karakol Binası için geri sayım başladı. Milletvekili Açıkkapı, konuyla ilgili duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuyla paylaştı.
Açıkkapı’nın açıklamasında, bina ve garaj alanını kapsayan yapım işi ihalesinin 28 Ocak 2026 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacağı belirtildi.
Güvenlik yatırımlarının öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Açıkkapı, “İhalenin güvenliğimizin teminatı olan jandarma teşkilatımıza, aziz şehrimiz Elazığ’a, hemşehrilerimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Yeni karakol binasının tamamlanmasıyla birlikte Elazığ OSB’de güvenlik hizmetlerinin daha etkin ve hızlı şekilde yürütülmesi hedefleniyor.
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
