Elazığ OSB ile THY Arasında Uçak Kargo Protokolü İmzalandı

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel’in öncülüğünde imzalanan protokol, OSB firmalarına uçak kargo taşımalarında yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

EKONOMİ 25.09.2024 14:50:00 0
Elazığ OSB ile THY Arasında Uçak Kargo Protokolü İmzalandı
Haberi Sesli Oku

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Türk Hava Yolları (THY) arasında önemli bir protokol imzalandı. Protokol, Elazığ OSB Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ve THY Elazığ sorumlusu Nusret Yegen tarafından gerçekleştirildi.

Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel, protokol hakkında yaptığı açıklamada, “Elazığ OSB firmalarını kapsayan uçak kargo taşımalarında yüzde 20 indirim protokolü imzalanmıştır. Bu indirim, THY uçak kargosunu ilk kez kullanacak firmalarımız için geçerli olup en az 500 kg taşımayı kapsamaktadır. Sanayicilerimiz için son derece önemli olan bu protokolü imzalamamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

Demirel’in girişimleri, sanayi alanındaki gelişmeleri desteklemek adına büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu protokol, Elazığ’daki sanayi firmalarının lojistik maliyetlerini azaltarak rekabetçiliklerini artırmayı hedefliyor. Demirel’in girişken yaklaşımı sayesinde, Elazığ OSB firmaları bu yeni fırsatla ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü bir konuma sahip olabilecek.