Tarih: 12.10.2024 17:22

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Çin'deki Ziyaretleriyle Türkiye-Çin İşbirliğini Yeni Boyuta Taşıyor

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Mahmut Rıdvan Nazırlı, uluslararası arenada dikkat çeken temaslarda bulundu. Nazırlı, İstanbul İl Başkan Yardımcıları Fahri Şahin ve Dr. Muhammed Emin Saraç ile birlikte Çin'in Xiamen'de BRICS Geleceğin İnovasyon Parkı'nı ziyaret ederek Türkiye'nin BRICS ülkeleriyle olan işbirliğini genişletme yolunda önemli adımlar atılıyor.

BRICS Geleceğinin İnovasyon Parkı, dünyada inovasyon ve teknoloji alanında ve ileri teknoloji merkezi olarak biliniyor. Bu ziyarette Türkiye'nin küresel arenadaki inovasyon ve teknolojik gelişmelerin basitleştirilmesi konuşuldu. Milletvekili Nazırlı'nın bu adımı, dünya çapında dikkat çekecek ve BRICS ülkeleriyle olan işbirliklerinin yetiştirilmesini sağlayacak bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Diplomatik Ziyaretler ve Dostluk Köprüleri

Xiamen'deki ziyaretin bir diğer önemli durağı, Xiamen Halk Belediyesi Dış İşleri Hükümet Ofisi'nde başlangıçta görüşmeydi. AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve beraberindeki heyet, Dostluk İlişkileri Hükümet Ofisi Başkan Yardımcısı Lin Na ile samimi bir görüşme yaptı. Nazırlı, misafirperverlikleri için teşekkür ederek Türkiye ve Çin arasında dostluk ve işbirliği bağlarının daha da güçleneceğini söyledi.

Bu iletişimler, Türkiye'nin küresel planı ve ekonomik gidişatını sürdürüyor atılan önemli adımlar olarak dünya çapında yankı uyandıracak.

Resim



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —