Elazığ Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nden Yaz Tatiline Özel Eğitim ve Gezi Programı
Elazığ Kent Konseyi bünyesindeki Çocuk Meclisi, yaz boyunca çocuklara spor, teknoloji ve doğayla iç içe etkinlikler sunacak.
ELAZIĞ (AYIŞIĞI) – Elazığ Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 7 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında çocuklara yönelik dolu dolu bir yaz programı başlattı. Eğitim ve gezi etkinliklerini kapsayan programın açılışı, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.
Açılışta konuşan Elazığ Kent Konseyi Başkanı Mehmet Nafiz Koca, yaz boyunca çocuklara yönelik düzenlenecek etkinliklerle onların hem öğrenmesini hem de eğlenmesini hedeflediklerini söyledi. Programın Elazığ Hipodromu’ndan başlayıp Harput’ta son bulacağını belirten Koca, yüzme aktiviteleri, İHA Komutanlığı’nda drone tanıtımları ve Fırat Üniversitesi’nde endemik bitki çalışmaları gibi çeşitli etkinliklerin yer alacağını ifade etti.
Çocuk Meclisi kolaylaştırıcı öğretmenlerinin de katıldığı toplantıda, programın detayları katılımcılarla paylaşıldı.
Çocuk Meclisi Başkanı Tayfun Işık ise yaptığı konuşmada, düzenlenen yaz programının çocukların kişisel gelişimine katkı sunacağını belirterek, projeye destek veren Kent Konseyi Başkanı Mehmet Nafiz Koca’ya teşekkür etti.
Kent Konseyi yetkilileri, yaz boyunca çocuklara yönelik sosyal, kültürel ve eğitici faaliyetlerin artarak devam edeceğini bildirdi.
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
