Elazığ Fırat Üniversitesi'ne Tarihi Dokunuş: Prof. Dr. Mahmut Doğru'dan Büyük Projeler Bekleniyor

Daha önce Bitlis Eren Üniversitesi'nde hizmetlere imza atan Prof. Dr. Mahmut Doğru, Rektör Yardımcılığı görevine atandı. Elazığ halkı, Doğru'dan kampüste Selçuklu'nun sembolü Çift Başlı Kartal ve Türk bayrağı projelerini bekliyor.

GÜNDEM 24.09.2024 21:35:00 0
Elazığ Fırat Üniversitesi
Haberi Sesli Oku

Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran, Doğru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Elazığ halkının bu güçlü sembollerle üniversiteye değer katmasını umduğunu vurguladı. Prof. Dr. Doğru, ziyaretinden dolayı Seyran'a teşekkür ederek, “Elazığ’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtan projeleri hayata geçirmek için var gücümle çalışacağım.” dedi.

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcılığı'na yeni atanan Prof. Dr. Mahmut Doğru, Bitlis Eren Üniversitesi'nde yaptığı unutulmaz hizmetlerle hafızalara kazınmıştı. Görev yaptığı dönemde Selçuklu'nun tarihi sembollerinden Çift Başlı Kartal amblemini üniversitenin bayrağına kazandıran ve Doğu ile Güneydoğu Anadolu'daki en büyük Türk bayrağını kampüs içerisine diken Doğru, şimdi de Elazığ'da benzer adımlar atması beklenen bir isim. 

Elazığ halkı, Prof. Dr. Mahmut Doğru'dan Fırat Üniversitesi'ne de aynı vizyonu kazandırmasını ve bu güçlü sembollerle şehre ve üniversiteye değer katmasını umut ediyor. Rektör Yardımcılığı döneminde, büyük projelerle Fırat Üniversitesi'ni geleceğe taşıyacak bir lider olarak görülen Doğru, Elazığ'da da geniş yankı uyandıracak çalışmalara imza atması bekleniyor.