Elazığ Deprem Sonrası Hızlı Müdahaleyle Ayağa Kalkıyor
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Malatya Kale merkezli 5.9’luk depremin ardından yürütülen çalışmaları değerlendirerek, ekiplerin sahada yoğun şekilde çalıştığını ve hasar tespitinin hızla sürdüğünü duyurdu.
16 Ekim 2024 sabahı, Malatya’nın Kale ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki deprem, Elazığ ve çevre illerde büyük bir sarsıntı yarattı. Depremin ardından Elazığlı vatandaşlar panik içerisinde evlerinden çıkarken, bütün birimler sahada aktif şekilde çalışmaya başladı.
Deprem sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, ekiplerin hızla sahada olduğunu ve hasar tespit çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Nazırlı, yaptığı açıklamada: “Şu ana kadar ağır bir vaka bilgisi almadık. Hastanelerimizden anlık bilgi geliyor, ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor.” dedi.
Depremin hemen ardından AFAD ve diğer kurtarma ekiplerinin sahada hızlı bir şekilde görev başına geçtiğini vurgulayan Nazırlı, vatandaşların sakin kalmasının önemine dikkat çekti. Ayrıca, yarın sahayı bizzat ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geleceğini ve bölgedeki hasarı yerinde inceleyeceğini söyledi.
Bütün birimlerin tam koordinasyon içinde çalıştığını belirten Nazırlı, “Bu olaylar karşısında dayanışma içinde olmalıyız. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
