Elazığ Belediyesi’nden Büyük İhale: Arsa ve İşyeri Satışları Başlıyor

Elazığ Belediyesi, 3 Ekim 2024 tarihinde mülkiyetinde bulunan arsa ve işyerlerini satışa çıkarıyor. İhaleye katılmak isteyenler için detaylar açıklandı.

EKONOMİ 20.09.2024 15:00:00 0
Elazığ Belediyesi’nden Büyük İhale: Arsa ve İşyeri Satışları Başlıyor
Haberi Sesli Oku

Elazığ Belediyesi, 03 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek arsa ve işyeri satış ihalesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Mülkiyeti belediyeye ait taşınmazlar, çeşitli usullerle satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyenler için taşınmazların mevkii, ada, parsel numarası, m², muhammen bedeli ve geçici teminatı gibi bilgileri içeren bir liste hazırlandı.

Satışa sunulacak taşınmazlardan 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sıralardaki taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesi (a) bendi uyarınca kapalı teklif usulü ile artırma suretiyle satılacak. Diğer taşınmazlar ise açık artırma ile satışa sunulacak. İhale, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nin Encümen toplantı salonunda saat 10:00’da başlayacak.

İhaleye katılmak isteyenler için şartname, mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye iştirak etmek isteyenlerin şartnameyi temin etmek için 1.000,00 TL bedel ödemesi gerekecek. Birden fazla taşınmazın ihalesine katılacak olanların her bir taşınmaz için ayrı ihale dosyası alması zorunludur.

Ayrıca, teklif vermek isteyenler için Elazığ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile iletişime geçme imkanı da bulunuyor. Detaylı bilgi almak isteyenler, (424) 248 47 02 (dahili 1572) numarasını arayarak bilgi edinebilir. Elazığ’da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için bu ihale büyük bir fırsat sunuyor.