Elazığ Baro Başkanlığına Av. Melih Efe Seçildi

Baro seçimleri gerçekleştirildi. Başkanlık için iki aday yarıştı. Seçim sonucunda Elâzığ baro başkanı Av. Melih Efe oldu.

GÜNDEM 16.10.2022 17:25:00 0
Elazığ Baro Başkanlığına Av. Melih Efe Seçildi
Haberi Sesli Oku

Elazığ Barosuna kayıtlı avukatların katıldığı genel kurulda başkanlık seçimi gerçekleştirildi.

Seçimlerde Av. Onur Köseli ve Av. Melih Efe, yeni dönemin başkanı olmak için yarıştı.

KÖSELİ: “SEÇİMİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Aday Av Onur Köseli, seçimin hayırlı olmasını dileyerek seçim sonucunda kazanın Elazığ Barosu olacağını söyledi. Köseali, “15 Ekim 2022 tarihinde genel kurulumuzu yaptık bugün saat 10 itibariyle oy kullanımına meslektaşlarımız katılmaya başladılar akşam 5’de sandıklar kapandıktan sonra Elazığ’ımıza yararlı bir seçim olmasını diliyorum. İki adayla seçime girdik, meslektaşımız Melih Efe’ye de başarılar diyorum. Kazanan Elazığ Barosu olacaktır” dedi.

EFE: “SEÇİMİN BAROMUZA VE İLİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ”

Av Melih Efe ise seçimlere yoğun bir katılımın olduğunu ifade ederek seçimin dostluk havasında gerçekleştiğimi kaydetti. Efe, “Dün itibariyle başlamış olduğumuz olağan genel kurulumuzun bugün seçim aşamasına geçmiş bulunmaktayız, meslektaşlarımızın yoğun bir katılımı var. Dostluk havasında genel kurulumuzun biz ilerleyen aşamalarda da baromuza, ilimize ve tüm ülkeye hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Saat 17.00’da biten seçimlerin ardından sandıklar açılarak kullanılan oylar sayılmaya başlandı.

Sayılan oylar sonucunsa Elazığ Baro Başkanlığı’na Avukat Melih Efe seçildi.

Kullanılan oyların sını Melih Efe 253 alırken, Onur Köseli ise 217 oy aldı. 7 oy ise geçersiz sayıldı.