Tarih: 23.08.2024 14:30

Elazığ Amatör Lig’de Büyük Heyecan Başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), 2024-2025 sezonu öncesi teknik toplantısını gerçekleştirdi. Elazığ Amatör Spor Evi’nde yapılan toplantıya ASKF Başkanı Mustafa Gür, ASKF Genel Sekreteri İbrahim Yalınız, ASKF Başkan Vekili Mecmi Pamuk, Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Süleyman Acar ve birçok kulüp temsilcisi katıldı.

Toplantıda, sezon öncesi gündemde yer alan konular detaylı bir şekilde ele alındı ve kulüp temsilcileriyle mutabakata varıldı. Toplantıda alınan karar doğrultusunda, 2024-2025 sezonuna katılmak isteyen kulüplerin, en geç 6 Eylül 2024 tarihine kadar katılım ücretlerini ve gerekli evrakları eksiksiz bir şekilde federasyona teslim etmeleri gerekiyor. Belgelerini zamanında teslim eden kulüpler, ligin başlangıcı öncesinde düzenlenecek kura çekimine davet edilecek ve lige katılım sağlayacaklar.

Elazığ Birinci Amatör Küme Futbol Ligi'nin 12-13 Ekim 2024 tarihlerinde başlaması planlanırken, birinci transfer döneminin ise 25 Ekim 2024 tarihinde sona ereceği açıklandı. Ayrıca, ligde mücadele edecek takımların tüm lisans işlemlerinin 13 Haziran 2025 tarihine kadar tamamlanması gerektiği belirtildi.

Yeni sezonun tüm kulüpler için heyecanlı ve başarılı geçmesi dileğiyle, Elazığ futbol camiası nefeslerini tuttu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —