Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İle Elazığ Belediyesi Arasında Protokol

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi arasında hükümlülerin, kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılarak topluma kazandırılması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

GÜNDEM 20.06.2024 19:18:00 0
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İle Elazığ Belediyesi Arasında Protokol

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol,  hükümlülerin kamu kurumlarında çalıştırılarak topluma kazandırılmasını amaçlıyor.  Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi arasında imzalanan protokol törenine, Elazığ Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürü Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları katıldı. 

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürümüz Enis Yavuz Yıldırım, ceza infaz kurumlarında hükümlü ve tutukluların topluma kazandırmasına önem verdiklerinin altını çizdi.

Protokol hakkında bilgiler veren Enis Yavuz Yıldırım, Elâzığ Belediyesi ile imzalanan protokolün Türkiye’de hızla yaygınlaşacağını söyledi.

Elazığ Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı ise imzalanan protokolle bir ilke imza atıldığını söyleyerek protokolün hayırlı olmasını diledi.