Başkan Şerifoğulları Yaz Spor Okulları Kapanış Töreninde Minik Sporcularla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yaz Spor Okulları'nın kapanış töreninde çocuklarla futbol ve basketbol oynayarak unutulmaz anlar yaşadı. Başkan Şerifoğulları'nın çocuklara verdiği destek, büyük takdir topladı.

SPOR 30.08.2024 14:00:00 0
Başkan Şerifoğulları Yaz Spor Okulları Kapanış Töreninde Minik Sporcularla Buluştu
Haberi Sesli Oku

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreninde minik sporcularla bir araya geldi. 5 farklı branşta, toplamda 1.370 çocuğun yer aldığı yaz spor okullarının kapanışında Başkan Şerifoğulları, çocuklarla futbol maçı yaparak ve basketbol oynayarak onlara unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuklar, Başkan Şerifoğulları’na "Büyük Başkan" sloganlarıyla teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin her yıl düzenlenmesini talep etti.

Çocukların Geleceğine Yatırım

Başkan Şerifoğulları, Elazığ’a kalıcı eserler kazandırmanın yanı sıra, geleceğin teminatı çocuklar için eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önemi vurguladı. Törende, Başkan Şerifoğulları çocuklarla birlikte spor yaparak onların mutluluğuna ortak oldu. Açıklamasında, "Çocuklarımızla bir arada olmaktan ve gelişimlerine katkı sunmaktan onur duyuyoruz. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu kurslara katılan çocuklarımıza başarılar diliyor, ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Spor Köyü ve Spor Tesisleri Projeleri

Başkan Şerifoğulları, Elazığ’ın spor altyapısını güçlendirmek için önemli projeler geliştirdiklerini belirtti. Doğukent Mahallemizde hayata geçirilecek Spor Köyü ve Aksaray ile Hicret Mahallelerinde inşa edilen spor tesisleri ile çocuklara ve gençlere yıl boyunca spor yapma imkanı sunacaklarını vurguladı. Bu tesislerin, kapalı spor salonu, sentetik futbol sahası ve tartan atletizm pistini barındıracağını belirtti.

Başkan Şerifoğulları’nın Vizyonu

Başkan Şerifoğulları, "Şehrimizin gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, spora kadar her alanda şehrimize katkı sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Çocuklar ve gençler için sürekli destek sunmayı ve Elazığ’ın spor altyapısını güçlendirmeyi taahhüt eden Başkan Şerifoğulları, bu vizyonuyla büyük takdir topladı.