Başkan Şerifoğulları, Mesainin İlk Gününde Personeliyle Bayramlaştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kurban Bayramı sonrası mesainin ilk gününde kurum personeliyle bayramlaştı.

GÜNDEM 24.06.2024 15:37:00 0
Başkan Şerifoğulları, Mesainin İlk Gününde Personeliyle Bayramlaştı

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kurban Bayramı sonrası mesainin ilk gününde belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşliğinde, belediye hizmet binasında bulunan birimleri ziyaret ederek başladığı bayramlaşma programını, diğer hizmet birimlerini de ziyaret ederek sürdürdü.

Personel ile tek tek bayramlaşıp sohbet eden Başkan Şerifoğulları, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirvede yaşandığı özel günler olduğunu belirtti. Şehrin güçlü ve birlikte hareket eden bir aile olduğunu vurgulayan Başkan, şehrin daha güçlü ve güzel yarınlara ulaşması için gayret ettiklerini ifade etti.

Başkan Şerifoğulları, "Bu vesileyle çalışma arkadaşlarımızın ve bütün hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Rabbimiz, birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara erişmemizi nasip etsin" dedi.