BAŞKAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum."

GÜNDEM 16.06.2024 13:00:00 0
BAŞKAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

“Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın en güçlü şekilde tezahür ettiği bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize teslimiyetin ve şükrümüzün ifadesi olan Kurban Bayramı; kimsesizlerin kimsesi olmak, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek, paylaşma ve dayanışma hasletleriyle yüzlere tebessüm olmak adına son derece kıymetli bir zaman dilimidir. Böylesine kıymetli bir zaman dilimini fırsat bilerek bu güzel hasletleri en güzel şekilde yaşamayı, hanelerimizin bayram sevinci ve bereketiyle kuşanmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Yüreklerimizi kanatan İsrail zulmü altındaki Filistinli kardeşlerimiz için adaletin ve barışın hâkim olmasını, yaşanan acıların bir an önce son bulmasını diliyor, hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyorum.

Kıymetli Hemşehrilerim

Elazığ Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri adına bayram öncesi gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz gibi bayram süresince de nöbetçi ekiplerimizle sizlerin huzuru için görev başında olacağız.

Bu vesileyle değerli hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.”