Başkan İdris Alan’a Önemli Görev
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Yurtdışındaki ilk Türk Ticaret ve Ofis Merkezi'ne sahip olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi iştiraki olan 'TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş'de Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim. TOBTİM Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ender Yorgancılar başkanlığında ilk Yönetim Kurulu Toplantımızı, gerçekleştirdik. Elazığ iş dünyasının temsil gücüne katmış olduğu değerden ötürü TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş., ihracatın artırılması için yerinde ve doğrudan pazarlama yapılması misyonu ile Arkadia Türk Ticaret Merkezi (TTM) Moskova projesini hayata geçirmek üzere Nisan 1998’de kurulan ve Türkiye’nin en büyük meslek kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) kurumsal desteği ile TOBTİM tarafından kurulan Arkadia TTM, ülkemizin yurtdışındaki ilk ticaret ve ofis merkezi olma özelliğini taşımaktadır.
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
