Alaattin Meydanoğlu, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Görevine Atandı

Eğitimci ve Ensar Vakfı Elazığ İl Temsilcisi Alaattin Meydanoğlu, yeni görevine ilişkin memnuniyetini sosyal medya üzerinden paylaştı.

GÜNDEM 6.07.2024 20:00:00 0
Alaattin Meydanoğlu, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Görevine Atandı
Haberi Sesli Oku

Elazığ Belediyesi, kültür ve sosyal işler alanında deneyimli isim Alaattin Meydanoğlu'nu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine atadı. Meydanoğlu, uzun yıllardır eğitimci olarak hizmet vermiş ve son olarak Ensar Vakfı Elazığ İl Temsilcisi olarak görev yapmıştı. Yeni görevine ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Meydanoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları'nın desteğiyle görevlendirildiğini belirterek, "Kıymetli Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın tensipleri ile Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine atanmış bulunmaktayım. Rabbim hayra tebdil eylesin,muvaffak kılsın" dedi.

Meydanoğlu, eğitim alanındaki bilgi birikimi ve yönetim tecrübesiyle bezenmiş bir kariyere sahip. Ensar Vakfı'nda görev yaptığı süre boyunca sosyal projelerin ve eğitim faaliyetlerinin koordinasyonunu üstlenmiş, şehirdeki gençlerin eğitim ve kültürel gelişimine katkı sağlamıştı. Yeni görevinde de Elazığ'ın kültürel ve sosyal hayatına yönelik projeler geliştirme ve uygulama sorumluluğunu üstlenecek olan Meydanoğlu, şehirdeki kültürel etkinliklerin ve sanatsal faaliyetlerin desteklenmesi konusunda kararlı olduğunu vurguladı.

Alaattin Meydanoğlu'nun Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ndeki yeni görevine başlaması, şehirdeki kültürel ve sosyal hayatın daha da renkleneceği beklentisini güçlendiriyor.